inwestycja 3 milionów w gastronomie w Elblagu wydaje mi sie chybiona , nie ma mozliwości odrobienia kapitału , knajpe zniszczą po 2latach , moda minie , nawet zarobki na poziomie 30 tys. miesiecznie to tylko w koncu 1% zaiwestownej sumy , a wieczne użeranie sie z pracownikami watpliwej reputacji gastronomii elblaskiej /całe to towarzystwo wiecznie za mało zarabiajace, jak nie nacpane to nachlane i złodziejowate / ---------- perspektywa słaba a le moge sie mylić ?????? Powodzenia.
byłam z rodziną sprawdzić czy dobre jedzenie, bez rewelacji, wiecej nie pójdziemy, ludzie pójdą tylko dla sprawdzenia a i tak beda chodzic tam gdzie wczesniej chodzili jeść,
Krystian masz u mnie piwo. Wiocha nie dostała zaproszenia na spotkanie z "celebrytką" i wylewa żale na forum. Bywając w Elblągu jakoś nie widziałem oblężenia w lokalnych restauracjach. Coś Was nie widać miejscowi znawcy gastronomii, specjaliści od prowadzenia restauracji, nazewnictwa i pielęgnacji kwiatów. Tylko Mc pełny.
Różnie można oceniać p. Gessler ale niewątpliwie jest to promocja naszego miasta.
Prywatna restauracja, to właściciel decyduje kogo zaprosić i wcale mu się nie dziwię, że pominął gości typu "elblążanka".
Poza tym w innych odcinkach tego programu "na otwarcie" także przychodzą goście zaproszeni przez właścicieli (z reguły zainteresowanie jest duże, a restauracja wszystkich nie pomieści).
Tak więc głowa do góry, dzisiaj jest bardzo słonecznie i spróbujcie się uśmiechnąć!
To zwykła obłuda pod publike z tym programem. Gesler to mi koło pióra lata nie dośc że chamstwo i brak kultury to jeszcze gruba bambaryła. Widzieliście sznujacego się specjaliste od kuchni grubasa ? No może Kuroń ale on miał inteligencje i obycie. Teraz niech ta knajpa utrzyma się z zaproszonych gości przez najbliższe lata bo mądry elblążanin tam nie pójdzie na szproty.
Do ZUZA oraz innych myślących podobnie. Piszesz że Magda Gessler stawia na swój wizerunek medialny. Przecież to jest program telewizyjny dla którego najważniejsze są słupki oglądalności oraz wpływy z reklam. Chyba nie myślicie że pani Magda sama z siebie postanowiła naprawić polską gastronomie co tydzień odwiedzając inny lokal aż w końcu wpadł na nią ktoś z TVN i zakrzyknął "Hej zróbmy z tego program telewizyjny" Nie oszukujmy się, show od razu spadnie z ramówki jak poleci jego oglądalność co wiąże się z pieniążkami z reklam. Mam znajomych tworzących pewne programy w telewizji i uwierzcie że wasze zdziwienie było by ogromne gdybyście dowiedzieli się jak to wszystko wygląda od kuchni. Pozdrawiam.
KREWETKI SĄ W BIEDRONCE BARDZO DOBRE , a REWOLUCJA NASTĘPNA W KALINCE TAM TO BY TRZEBA NA POCZĄTKU SZEFA ZMIENIĆ BO TEN BUC JEST STRASZNY I WOZI SIE ZŁOTYM GRATEM HIHIHI
inwestycja 3 milionów w gastronomie w Elblagu wydaje mi sie chybiona , nie ma mozliwości odrobienia kapitału , knajpe zniszczą po 2latach , moda minie , nawet zarobki na poziomie 30 tys. miesiecznie to tylko w koncu 1% zaiwestownej sumy , a wieczne użeranie sie z pracownikami watpliwej reputacji gastronomii elblaskiej /całe to towarzystwo wiecznie za mało zarabiajace, jak nie nacpane to nachlane i złodziejowate / ---------- perspektywa słaba a le moge sie mylić ?????? Powodzenia.
byłam z rodziną sprawdzić czy dobre jedzenie, bez rewelacji, wiecej nie pójdziemy, ludzie pójdą tylko dla sprawdzenia a i tak beda chodzic tam gdzie wczesniej chodzili jeść,
Chcieli to maja TYLKO dla UM bo reszta to ma was w d.
Krystian masz u mnie piwo. Wiocha nie dostała zaproszenia na spotkanie z "celebrytką" i wylewa żale na forum. Bywając w Elblągu jakoś nie widziałem oblężenia w lokalnych restauracjach. Coś Was nie widać miejscowi znawcy gastronomii, specjaliści od prowadzenia restauracji, nazewnictwa i pielęgnacji kwiatów. Tylko Mc pełny. Różnie można oceniać p. Gessler ale niewątpliwie jest to promocja naszego miasta. Prywatna restauracja, to właściciel decyduje kogo zaprosić i wcale mu się nie dziwię, że pominął gości typu "elblążanka". Poza tym w innych odcinkach tego programu "na otwarcie" także przychodzą goście zaproszeni przez właścicieli (z reguły zainteresowanie jest duże, a restauracja wszystkich nie pomieści). Tak więc głowa do góry, dzisiaj jest bardzo słonecznie i spróbujcie się uśmiechnąć!
To zwykła obłuda pod publike z tym programem. Gesler to mi koło pióra lata nie dośc że chamstwo i brak kultury to jeszcze gruba bambaryła. Widzieliście sznujacego się specjaliste od kuchni grubasa ? No może Kuroń ale on miał inteligencje i obycie. Teraz niech ta knajpa utrzyma się z zaproszonych gości przez najbliższe lata bo mądry elblążanin tam nie pójdzie na szproty.
Bylem zjadlem smakowalo
STEKI z morza przywozili ? jeden palnął a drugi głupotę napisał!!!!!!!!!!!!!
Do ZUZA oraz innych myślących podobnie. Piszesz że Magda Gessler stawia na swój wizerunek medialny. Przecież to jest program telewizyjny dla którego najważniejsze są słupki oglądalności oraz wpływy z reklam. Chyba nie myślicie że pani Magda sama z siebie postanowiła naprawić polską gastronomie co tydzień odwiedzając inny lokal aż w końcu wpadł na nią ktoś z TVN i zakrzyknął "Hej zróbmy z tego program telewizyjny" Nie oszukujmy się, show od razu spadnie z ramówki jak poleci jego oglądalność co wiąże się z pieniążkami z reklam. Mam znajomych tworzących pewne programy w telewizji i uwierzcie że wasze zdziwienie było by ogromne gdybyście dowiedzieli się jak to wszystko wygląda od kuchni. Pozdrawiam.
KREWETKI SĄ W BIEDRONCE BARDZO DOBRE , a REWOLUCJA NASTĘPNA W KALINCE TAM TO BY TRZEBA NA POCZĄTKU SZEFA ZMIENIĆ BO TEN BUC JEST STRASZNY I WOZI SIE ZŁOTYM GRATEM HIHIHI
A ta upojona cos gotowala bo slyszalam ze ona nie gotuje tylko udaje ze tak jest i wlosy ma doczepiane i krecone przed programem