a gdzie jest moje ulubione salami królewieckie w wosku? jezeli tego sera nie będzie to żaden normalny elblążanin innego sera u was nie kupi. Przywrócić salami królewieckie w wosku! Natychmiast!
G wiecie o Młynarach zakład do modernizacji był dobrze i konsekwentnie zarządzany, nagrodą za kilkukrotne zwiększenie zysku netto było przeniesienie dotychczasowej kierownik do Elbląga i jej zwolnienie. Kierować oddziałem zaczęli ludzie bez elementarnego pojęcia o produkcji. Oddział produkował kilkanaście rodzajów sera w tym salami w parafinie. Późniejsze salami króle coś tam nie umywało się do poprzedniego, ostatnia serowarka potrafiąca go zrobić została zwolniona na długo przed modernizacją. Obecnie zakład handluje mlekiem i tłucze euroblok na topialnię za kilka lat zostanie zamknięty.
Dobry ser musi dojrzewać do roku a niekiedy dłużej a przynajmniej 5miesięcy a czy on będzie w wosku czy parafinie to tylko zabezpieczenie i estetyka ważne jakie ma oczka i czy właściwe szczepy bakterii a nie ludzie chcą salami w wosku a może ementaler , limburski, podlaski ok ,tylko one wszystkie mają inny smak ,oczka itd a w sklepach są wszystkie takie same oraz bez dojrzewania czyli sero podobne .
MACIE RACJE,SALAMI PRODUKOWANE W MŁYNARACH TO BYŁ MAJSTERSZTYK!!!!! TO BYŁA RĘCZNA ROBOTA. I JUŻ NIE WRÓCI.
Koniecznie twaróg tłusty powinien wrócić!!!!!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!
a gdzie jest moje ulubione salami królewieckie w wosku? jezeli tego sera nie będzie to żaden normalny elblążanin innego sera u was nie kupi. Przywrócić salami królewieckie w wosku! Natychmiast!
czy są w nowym zakladzie nowe miejsca pracy ?
G wiecie o Młynarach zakład do modernizacji był dobrze i konsekwentnie zarządzany, nagrodą za kilkukrotne zwiększenie zysku netto było przeniesienie dotychczasowej kierownik do Elbląga i jej zwolnienie. Kierować oddziałem zaczęli ludzie bez elementarnego pojęcia o produkcji. Oddział produkował kilkanaście rodzajów sera w tym salami w parafinie. Późniejsze salami króle coś tam nie umywało się do poprzedniego, ostatnia serowarka potrafiąca go zrobić została zwolniona na długo przed modernizacją. Obecnie zakład handluje mlekiem i tłucze euroblok na topialnię za kilka lat zostanie zamknięty.
Dobry ser musi dojrzewać do roku a niekiedy dłużej a przynajmniej 5miesięcy a czy on będzie w wosku czy parafinie to tylko zabezpieczenie i estetyka ważne jakie ma oczka i czy właściwe szczepy bakterii a nie ludzie chcą salami w wosku a może ementaler , limburski, podlaski ok ,tylko one wszystkie mają inny smak ,oczka itd a w sklepach są wszystkie takie same oraz bez dojrzewania czyli sero podobne .