Środa, 25.12.2024, Imieniny: Boze Narodzenie - Eugenia, Piotr
Nie masz konta? Zarejestruj się »
zdjęcia
filmy
baza firm
reklama

Komentarze do artykułu (16)

Dodaj nowy komentarz

  1. 1
    +2
    ~ SALAMI
    Poniedziałek, 18.04

    MACIE RACJE,SALAMI PRODUKOWANE W MŁYNARACH TO BYŁ MAJSTERSZTYK!!!!! TO BYŁA RĘCZNA ROBOTA. I JUŻ NIE WRÓCI.

  2. 2
    +1
    ~ ser
    Poniedziałek, 18.04

    Koniecznie twaróg tłusty powinien wrócić!!!!!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!

  3. 3
    0
    ~ Matteoo
    Wtorek, 19.04

    a gdzie jest moje ulubione salami królewieckie w wosku? jezeli tego sera nie będzie to żaden normalny elblążanin innego sera u was nie kupi. Przywrócić salami królewieckie w wosku! Natychmiast!

  4. 4
    0
    ~ stefan
    Wtorek, 19.04

    czy są w nowym zakladzie nowe miejsca pracy ?

  5. 5
    0
    ~ gość
    Środa, 10.07

    G wiecie o Młynarach zakład do modernizacji był dobrze i konsekwentnie zarządzany, nagrodą za kilkukrotne zwiększenie zysku netto było przeniesienie dotychczasowej kierownik do Elbląga i jej zwolnienie. Kierować oddziałem zaczęli ludzie bez elementarnego pojęcia o produkcji. Oddział produkował kilkanaście rodzajów sera w tym salami w parafinie. Późniejsze salami króle coś tam nie umywało się do poprzedniego, ostatnia serowarka potrafiąca go zrobić została zwolniona na długo przed modernizacją. Obecnie zakład handluje mlekiem i tłucze euroblok na topialnię za kilka lat zostanie zamknięty.

  6. 6
    +1
    ~ ja
    Wtorek, 12.04

    Dobry ser musi dojrzewać do roku a niekiedy dłużej a przynajmniej 5miesięcy a czy on będzie w wosku czy parafinie to tylko zabezpieczenie i estetyka ważne jakie ma oczka i czy właściwe szczepy bakterii a nie ludzie chcą salami w wosku a może ementaler , limburski, podlaski ok ,tylko one wszystkie mają inny smak ,oczka itd a w sklepach są wszystkie takie same oraz bez dojrzewania czyli sero podobne .

Właścicielem serwisu info.elblag.pl jest Agencja Reklamowa GABO

Copyright © 2004-2024 Elbląski Dziennik Internetowy. Wszystkie prawa zastrzeżone.


1.0889389514923