Sobota, 23.11.2024, Imieniny: Adela, Felicyta, Klemens
Nie masz konta? Zarejestruj się »
zdjęcia
filmy
baza firm
reklama

Komentarze do artykułu (41)

Dodaj nowy komentarz

  1. 1
    +3
    ~ Ploterek
    Czwartek, 14.02

    Receptura może i ta sama, ale kurczaki mogą być gorsze itd. w lato 2018 zjadłem pysznego kurczaka w barze przy plaży w Stegnie. Ojj jaki on był pyszny, soczysty, skórka chrupiąca. Cena taka jak w Elblągu, a bez porównania. Tak się robi kurczaka!!!

  2. 2
    --2
    ~ Miła Pani
    Czwartek, 14.02

    W przeciwieństwo co po nie których negatywnie piszących o właścicielach Kurczaka Oni coś robią dla dobra swojego biznesu a nie siedzą z tyłkiem na Internecie pisząc takie bzdury.Brawo dla Pani Marty i zespołu za odwagę i życzę udanej rewolucji kuchennych.

  3. 3
    --1
    ~ Tomek
    Czwartek, 14.02

    Brawo odrzucać się błotem przed całym światem brawo brawo a jak knajpa się nie utrzyma i rewolucja się nie przyjmie jak w Viki lektiko to Miła Pani pierwszą napiszę że do niczego jedzenie było ...... Proszę Cię....

  4. 4
    0
    ~ Łukasz
    Czwartek, 14.02

    Gratuluje Marcie i Sebastianowi odwagi! Tak trzymać!

  5. 5
    +10
    ~ Start znajomy
    Czwartek, 14.02

    Idąc głębiej w te restauracje pierwsi właściciel czyli teściowie po prostu umieli zarządzać biznesem i restauracja a nie wspominając o kuchni . Po oddaniu biznesu synowej restauracja z roku na rok coraz gorzej funkcjonowała i jak widzimy nie udzwigneli interesu i zostały im kuchenne rewolucje oby im pomogły....

  6. 6
    +4
    ~ jurek.
    Czwartek, 14.02

    mm teraz dobrego kurczaka to jadłem na Mazurskiej ( obok ZUS )

  7. 7
    +7
    ~ smakoszzz
    Czwartek, 14.02

    Kurczaki tam zawsze są w środku niedopieczone. Coś nie tak mają z rożnem, na zewnątrz spieka w środku przy kości surowe mięso. Tak czy inaczej życzę aby rewolucja się udała i życzę powodzenia.

  8. 8
    +3
    ~ do jurek
    Czwartek, 14.02

    Potwierdzam, tam przy ZUSie mają pyszne kurczaki :)

  9. 9
    +1
    ~ kurczak
    Czwartek, 14.02

    w jegłowniku to był dobry kurczak ale za czasów , kiedy prowadziła to starsza Pani . Jedynie mogę podziękować za to ze zdradziła mi przepis i cudownego kurczaka to robię sobie sam w domu. a na Bema jak utrzymają tak wysokie ceny to niech sami sobie jedzą .

  10. 10
    +1
    ~ kurczak
    Czwartek, 14.02

    dopiszę jeszcze jedno chcesz zjeść dobrego kurczaka z rożna to , musi ważyć ok 2 kg obsypujesz go tylko solą kamienną i do piekarnika na 2 godzinki i już jest cudeńko ,, nigdy żadnych przypraw----- pozdrawiam

Właścicielem serwisu info.elblag.pl jest Agencja Reklamowa GABO

Copyright © 2004-2024 Elbląski Dziennik Internetowy. Wszystkie prawa zastrzeżone.


0.95598793029785