Receptura może i ta sama, ale kurczaki mogą być gorsze itd. w lato 2018 zjadłem pysznego kurczaka w barze przy plaży w Stegnie. Ojj jaki on był pyszny, soczysty, skórka chrupiąca. Cena taka jak w Elblągu, a bez porównania. Tak się robi kurczaka!!!
W przeciwieństwo co po nie których negatywnie piszących o właścicielach Kurczaka Oni coś robią dla dobra swojego biznesu a nie siedzą z tyłkiem na Internecie pisząc takie bzdury.Brawo dla Pani Marty i zespołu za odwagę i życzę udanej rewolucji kuchennych.
Brawo odrzucać się błotem przed całym światem brawo brawo a jak knajpa się nie utrzyma i rewolucja się nie przyjmie jak w Viki lektiko to Miła Pani pierwszą napiszę że do niczego jedzenie było ......
Proszę Cię....
Idąc głębiej w te restauracje pierwsi właściciel czyli teściowie po prostu umieli zarządzać biznesem i restauracja a nie wspominając o kuchni . Po oddaniu biznesu synowej restauracja z roku na rok coraz gorzej funkcjonowała i jak widzimy nie udzwigneli interesu i zostały im kuchenne rewolucje oby im pomogły....
Kurczaki tam zawsze są w środku niedopieczone. Coś nie tak mają z rożnem, na zewnątrz spieka w środku przy kości surowe mięso. Tak czy inaczej życzę aby rewolucja się udała i życzę powodzenia.
w jegłowniku to był dobry kurczak ale za czasów , kiedy prowadziła to starsza Pani . Jedynie mogę podziękować za to ze zdradziła mi przepis i cudownego kurczaka to robię sobie sam w domu. a na Bema jak utrzymają tak wysokie ceny to niech sami sobie jedzą .
dopiszę jeszcze jedno chcesz zjeść dobrego kurczaka z rożna to , musi ważyć ok 2 kg obsypujesz go tylko solą kamienną i do piekarnika na 2 godzinki i już jest cudeńko ,, nigdy żadnych przypraw----- pozdrawiam
Receptura może i ta sama, ale kurczaki mogą być gorsze itd. w lato 2018 zjadłem pysznego kurczaka w barze przy plaży w Stegnie. Ojj jaki on był pyszny, soczysty, skórka chrupiąca. Cena taka jak w Elblągu, a bez porównania. Tak się robi kurczaka!!!
W przeciwieństwo co po nie których negatywnie piszących o właścicielach Kurczaka Oni coś robią dla dobra swojego biznesu a nie siedzą z tyłkiem na Internecie pisząc takie bzdury.Brawo dla Pani Marty i zespołu za odwagę i życzę udanej rewolucji kuchennych.
Brawo odrzucać się błotem przed całym światem brawo brawo a jak knajpa się nie utrzyma i rewolucja się nie przyjmie jak w Viki lektiko to Miła Pani pierwszą napiszę że do niczego jedzenie było ...... Proszę Cię....
Gratuluje Marcie i Sebastianowi odwagi! Tak trzymać!
Idąc głębiej w te restauracje pierwsi właściciel czyli teściowie po prostu umieli zarządzać biznesem i restauracja a nie wspominając o kuchni . Po oddaniu biznesu synowej restauracja z roku na rok coraz gorzej funkcjonowała i jak widzimy nie udzwigneli interesu i zostały im kuchenne rewolucje oby im pomogły....
mm teraz dobrego kurczaka to jadłem na Mazurskiej ( obok ZUS )
Kurczaki tam zawsze są w środku niedopieczone. Coś nie tak mają z rożnem, na zewnątrz spieka w środku przy kości surowe mięso. Tak czy inaczej życzę aby rewolucja się udała i życzę powodzenia.
Potwierdzam, tam przy ZUSie mają pyszne kurczaki :)
w jegłowniku to był dobry kurczak ale za czasów , kiedy prowadziła to starsza Pani . Jedynie mogę podziękować za to ze zdradziła mi przepis i cudownego kurczaka to robię sobie sam w domu. a na Bema jak utrzymają tak wysokie ceny to niech sami sobie jedzą .
dopiszę jeszcze jedno chcesz zjeść dobrego kurczaka z rożna to , musi ważyć ok 2 kg obsypujesz go tylko solą kamienną i do piekarnika na 2 godzinki i już jest cudeńko ,, nigdy żadnych przypraw----- pozdrawiam