Srebrna wyspa na starowce to porazka!!! w menu byla Niby pewlna oferta w promocji a przy placeniu rachunku okazuje sie ze akurat to co zamawialismy nie bylo objete znizka !!! cos tu nie gra i to bardzo OSZUSCI I NACIAGACZE!!!!SZKODA SŁOW CZASU I PIENIEDZY!!!!!
Viki - skoro bierze sie udział w programie weekend za 50 % to albo na 100% albo wcale , mieliście zrobić sobie reklamę a tak wyszło jak Wam na danej akcji zależy.
Sułtan niestety porażka , jem tam często i nie dla mnie wpływu czy płacę 50% czy pełną cenę , ale podczas tej akcji niestety nie daliście rady -bo żarcie było robione szybko i na odpierdziel.
Dlatego rada dla wszystkich uczestniczących w tej akcji -lepiej zainwestować te 50% w brzuchy klientów bo jak będzie pysznie to wrócą i za 100% ceny , a jak chcecie zrobić to tanim kosztem to szkoda waszego zachodu bo to bardziej antyreklama będzie.
Uważam, że najlepiej w całej akcji wypadła kawiarnia KARDAMON. Pełne menu, bardzo miła obsługa, szybko i ładnie podane. Brawa dla kelnerek, które nie miały lekko, gdyż ludzi ciągle przybywało...Mimo to, każdy został fachowo obsłużony.
Oby więcej takich lokali i pracowników.
ja polecam La Capre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyszne jedzenie, mimo iż na stronie było wymienionych tylko 5 pizz ze zniżka od razu na wstępie i przy podaniu karty zostaliśmy poimformowani że wszystkie pizze są objęte akcją, obsługa bardzo miła wręcz wzorowa!!!!!
POLECAM!!! i napewnio na przyszłość skorzystam
Witam to troszkę o każdym po trochu byłem prawie wszędzie , więc KARDAMON fakt pełna karta ale co kawa i lody? więc nie można było się najeść , WYSPA SKARBÓW full ludzi kelner olewał klientów bo nie wyrabiał nie przygotowali się , Hotel Elbląg to samo brak normalnej obsługi która wie o co chodzi , i jedzenie nie do zjedzenie zmieńcie kucharzy , VIKI LEKTIKO no co olali akcje i tyle dostali 5000tys za imprezę wiec zamknięte było , choć na opłaty będą mieli upadły lokal , SŁOWIAŃSKA hm... stara PRL GS knajpa i co i znów słabo obsługa profesjonalna ale jedzenie strach to ruszyć zmiana kucharza o ile tam ktoś gotuje , STRZECHA za dużo ludzi i za ciasno większe stoły lub mniejsze talerze i bardziej rozgarnięte kelnerki na wekend , METAMORFOZA tam to już jest cyrk od obsługi po jedzenie i właścicieli , zmian kucharzy i obsługi i wystroju lokalu . To tyle reszta bez komentarza to tak delikatnie SMACZNEGO
do krytyka kulinarnego ; sam jesteś starym sfrustrowanym perelowcem ,skoro nigdzie ci nie pasowało , nie nazarłes sie za poł darmo i sie podniecasz przed laptopikiem , po prostu nie laż nigdzie i nie zawracaj ludziom gitary za te swoje 5 zyla
Krytyk kulinarny bądź recenzent restauracji to zawód szanowany w krajach wielkich kuchni i wielkich mistrzów, a w Polsce raczej traktowany jako hobby lub dodatkowe zajęcie. W Europie, zwłaszcza we Francji, to właśnie od krytyków kulinarnych piszących do prestiżowych gazet, magazynów, czy pracujących dla wielkich przewodników gastronomicznych, takich jak Michelin czy Gault Millau, niejednokrotnie zależy byt autorów książek kucharskich, restauratorów i szefów kuchni. Dzięki recenzji mogą albo wiele zyskać lub jeszcze więcej stracić.
Srebrna wyspa na starowce to porazka!!! w menu byla Niby pewlna oferta w promocji a przy placeniu rachunku okazuje sie ze akurat to co zamawialismy nie bylo objete znizka !!! cos tu nie gra i to bardzo OSZUSCI I NACIAGACZE!!!!SZKODA SŁOW CZASU I PIENIEDZY!!!!!
akcja sie skonczyla a dopiero dzis w skrzynce mialem ulotke reklamujaca promocje
Viki - skoro bierze sie udział w programie weekend za 50 % to albo na 100% albo wcale , mieliście zrobić sobie reklamę a tak wyszło jak Wam na danej akcji zależy. Sułtan niestety porażka , jem tam często i nie dla mnie wpływu czy płacę 50% czy pełną cenę , ale podczas tej akcji niestety nie daliście rady -bo żarcie było robione szybko i na odpierdziel. Dlatego rada dla wszystkich uczestniczących w tej akcji -lepiej zainwestować te 50% w brzuchy klientów bo jak będzie pysznie to wrócą i za 100% ceny , a jak chcecie zrobić to tanim kosztem to szkoda waszego zachodu bo to bardziej antyreklama będzie.
Uważam, że najlepiej w całej akcji wypadła kawiarnia KARDAMON. Pełne menu, bardzo miła obsługa, szybko i ładnie podane. Brawa dla kelnerek, które nie miały lekko, gdyż ludzi ciągle przybywało...Mimo to, każdy został fachowo obsłużony. Oby więcej takich lokali i pracowników.
ja polecam La Capre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pyszne jedzenie, mimo iż na stronie było wymienionych tylko 5 pizz ze zniżka od razu na wstępie i przy podaniu karty zostaliśmy poimformowani że wszystkie pizze są objęte akcją, obsługa bardzo miła wręcz wzorowa!!!!! POLECAM!!! i napewnio na przyszłość skorzystam
Czik- czuk i tylko czik- czuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZY W ELBLĄGU!!!! REWELACYJNA PIZZA.
w Sandrze też był ful wypas za pół ceny.... polecam
Witam to troszkę o każdym po trochu byłem prawie wszędzie , więc KARDAMON fakt pełna karta ale co kawa i lody? więc nie można było się najeść , WYSPA SKARBÓW full ludzi kelner olewał klientów bo nie wyrabiał nie przygotowali się , Hotel Elbląg to samo brak normalnej obsługi która wie o co chodzi , i jedzenie nie do zjedzenie zmieńcie kucharzy , VIKI LEKTIKO no co olali akcje i tyle dostali 5000tys za imprezę wiec zamknięte było , choć na opłaty będą mieli upadły lokal , SŁOWIAŃSKA hm... stara PRL GS knajpa i co i znów słabo obsługa profesjonalna ale jedzenie strach to ruszyć zmiana kucharza o ile tam ktoś gotuje , STRZECHA za dużo ludzi i za ciasno większe stoły lub mniejsze talerze i bardziej rozgarnięte kelnerki na wekend , METAMORFOZA tam to już jest cyrk od obsługi po jedzenie i właścicieli , zmian kucharzy i obsługi i wystroju lokalu . To tyle reszta bez komentarza to tak delikatnie SMACZNEGO
do krytyka kulinarnego ; sam jesteś starym sfrustrowanym perelowcem ,skoro nigdzie ci nie pasowało , nie nazarłes sie za poł darmo i sie podniecasz przed laptopikiem , po prostu nie laż nigdzie i nie zawracaj ludziom gitary za te swoje 5 zyla
Krytyk kulinarny bądź recenzent restauracji to zawód szanowany w krajach wielkich kuchni i wielkich mistrzów, a w Polsce raczej traktowany jako hobby lub dodatkowe zajęcie. W Europie, zwłaszcza we Francji, to właśnie od krytyków kulinarnych piszących do prestiżowych gazet, magazynów, czy pracujących dla wielkich przewodników gastronomicznych, takich jak Michelin czy Gault Millau, niejednokrotnie zależy byt autorów książek kucharskich, restauratorów i szefów kuchni. Dzięki recenzji mogą albo wiele zyskać lub jeszcze więcej stracić.