Czwartek, 5.12.2024, Imieniny: Krystyna, Sabina, Norbert
Nie masz konta? Zarejestruj się »
zdjęcia
filmy
baza firm
reklama
Elbląg » artykuły » artykuł z kategorii POLECANE

Ostatnie dni rekrutacji do projektu "Startup House IV -Inkubacja przedsiębiorstw w Elblągu"

08.11.2021, 09:30:00 Rozmiar tekstu: A A A
Ostatnie dni rekrutacji do projektu "Startup House IV -Inkubacja przedsiębiorstw w Elblągu"

Rekrutacja trwa do 15 listopada! Nie przegap tej możliwości i pomóż swojej firmie!

Dokumenty rekrutacyjne znajdziesz na stronie: http://www.pwsz.elblag.pl/ w zakładce „Projekty” lub http://www.aip.pwsz.elblag.pl/.
 

W ramach projektu start-upy z województwa warmińsko-mazurskiego mają szansę otrzymać bezpłatne wsparcie w zakresie prowadzenia działalności? Bezpłatny program inkubacji obejmować będzie:

-dostęp do wyposażonych pomieszczeń biurowych, strefy coworkingu oraz przestrzeni magazynowej,
-szkolenia specjalistyczne,
-usługi ICT,
-usługi specjalistyczne (związane z promocją),
-usługi prawne,
-usługi księgowe,
-doradztwo (m.in. w zakresie pozyskiwania funduszy na rozwój działalności, coaching, RODO),
-mentoring,
-wsparcie ze strony dedykowanego opiekuna firmy,
-usługi kancelaryjne.
 

Zgłoszenia do programu inkubacji, realizowanego przez Państwową Wyższą Szkołę Zawodową w Elblągu, można składać od 1.10.2021 r. do 15.11.2021 r. drogą elektroniczną na adres biuroaip@pwsz.elblag.pl lub złożyć osobiście w Biurze Projektu PWSZ w Elblągu (ul. Zacisze 12, pok. 1).


Projekt "Startup House IV - Inkubacja przedsiębiorstw w Elblągu" uzyskał dofinansowanie ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa I Inteligentna Gospodarka Warmii i Mazur, Działanie 1.3 Przedsiębiorczość (Wsparcie przedsiębiorczości), Poddziałanie 1.3.1 Inkubowanie przedsiębiorstw.
 


.......................... Materiał promocyjny ..........................

Oceń tekst:

Ocen: 0

%0 %0


Właścicielem serwisu info.elblag.pl jest Agencja Reklamowa GABO

Copyright © 2004-2024 Elbląski Dziennik Internetowy. Wszystkie prawa zastrzeżone.


0.094564914703369