Wszystkie słodownie byłego browaru elbląskiego od wielu lat nie działają a produkcja słodu i jego przygotowanie do główny proces produkcji piwa - piwa którego produkcja nigdzie na żadnej butelce nie jest ujawniona - tajny browar czy co? To wstyd żeby słód sprowadzać w koncentracie i tak duży browar nie figurujący nigdzie jako producent - i czym się tu chwalić sikami hajnekena?
Po Specjalu jak i innych koncernowych piwach (Warka,Harnaś,Lech Żywiec) mam zgagę co wynika z ich kwaśnego odczynu
i ilości dodanych chemikaliów.Osobom z podobnym problemem polecam piwa z browaru Namysłów.Warzone bez przyspieszaczy nie wywołują takiego efektu.
Często zadaję sobie następujące pytanie: Dlaczego po wypiciu paru warek piw z małych, regionalnych browarów nie ma żadnych dolegliwości, tj. zgaga i ból głowy? Bo piwa z tych browarów są warzone naturalnymi metodami i są długo leżakowane w przeciwieństwie do piw koncernowych, które są produkowane na masową skalę.
a na dniach Elbląga specjal za 6 zł
ten napój nie ma nic wspólnego z piwem. zwykły sikacz. a co do etykiet to kolega się myli
A Alstom zapomniał o mieszkańcach .WSTYD.Coraz biedniej a kasy mają .
Fajne hostessy :-)
Wszystkie słodownie byłego browaru elbląskiego od wielu lat nie działają a produkcja słodu i jego przygotowanie do główny proces produkcji piwa - piwa którego produkcja nigdzie na żadnej butelce nie jest ujawniona - tajny browar czy co? To wstyd żeby słód sprowadzać w koncentracie i tak duży browar nie figurujący nigdzie jako producent - i czym się tu chwalić sikami hajnekena?
Po Specjalu jak i innych koncernowych piwach (Warka,Harnaś,Lech Żywiec) mam zgagę co wynika z ich kwaśnego odczynu i ilości dodanych chemikaliów.Osobom z podobnym problemem polecam piwa z browaru Namysłów.Warzone bez przyspieszaczy nie wywołują takiego efektu.
Często zadaję sobie następujące pytanie: Dlaczego po wypiciu paru warek piw z małych, regionalnych browarów nie ma żadnych dolegliwości, tj. zgaga i ból głowy? Bo piwa z tych browarów są warzone naturalnymi metodami i są długo leżakowane w przeciwieństwie do piw koncernowych, które są produkowane na masową skalę.