zet- ty bucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ty gadasz ja w USA ciągle pije EB niemasz lepszego piwa, te wszyskie maki piwa w Stanach to popłuczyny z kadzi szkoda że w Polsce nie macie takiego dobrego piwa,żałuj ćwoku
Naiwni myślicie , że jest to to samo EB co było kiedyś ? EB to był styl , charakter , cała otoczka. Sukces po powrocie może być - przez pierwsze 2-3 miesiące.
Jezeli ktos chce sprawdzic jak smakuje aktualnie produkowane EB, to proponuje piwo Rzeskie z olsztynskiego browaru Kormoran.
Gatunek, metoda warzenia, skladniki - takie same, a zapach, barwa i smak bardzo zblizone do EB.
" Klientom podawane będzie piwo bezpośrednio z produkcji " Zaraz zaraz.... Jeżeli ma być piwo prosto z browaru , tzn. że wznowiona będzie produkcja piwa w beczkach KEG ? Bo sobie nie wyobrażam żeby cysterną dowozili..... A tego sikacza z Warki to mam dość.
Aktualnie raczej nie gustuję w masowych produktach Grupy Żywiec, ale jak zrobią przyzwoity pub, to na pewno się skuszę. Nie oczekuję cudów, ale mogliby pójść tropem chociażby Carlsberga i dodać do oferty jakieś piwo pszeniczne. Wspomniany wcześniej w komentarzach browar Kormoran proponuje aktualnie naprawdę fajne piwa (Orkiszowe, Warnijskie, Świeże, itp.) z przyjemną "mazurską" oprawą mniejszego browaru. Zresztą nie od dziś widać wzrost sprzedaży w lokalnych browarach przy jednoczesnym spadku gigantów. Gdyby w Elblągu robiono (tu puszczam wodze wyobraźni) EB Pszeniczne lub Specjala Miodowego to chyba popłakałbym się ze szczęścia:-)
niestety mialem ostatnio okazje pić EB- straszny sikacz
TAAAAAAAK !!!!!!!
zet- ty bucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ty gadasz ja w USA ciągle pije EB niemasz lepszego piwa, te wszyskie maki piwa w Stanach to popłuczyny z kadzi szkoda że w Polsce nie macie takiego dobrego piwa,żałuj ćwoku
Naiwni myślicie , że jest to to samo EB co było kiedyś ? EB to był styl , charakter , cała otoczka. Sukces po powrocie może być - przez pierwsze 2-3 miesiące.
ooo pięknie, w końcu żule z "Za Kanału" nie będą musieli pić pod klatkami. BRAWO !
niestety EB to już przeszłość, to co tam pijasz w stanach to obok EB nawet nie leżało...
Jezeli ktos chce sprawdzic jak smakuje aktualnie produkowane EB, to proponuje piwo Rzeskie z olsztynskiego browaru Kormoran. Gatunek, metoda warzenia, skladniki - takie same, a zapach, barwa i smak bardzo zblizone do EB.
już dawno powinien być firmowy Pub Browaru i nie tylko jeden
" Klientom podawane będzie piwo bezpośrednio z produkcji " Zaraz zaraz.... Jeżeli ma być piwo prosto z browaru , tzn. że wznowiona będzie produkcja piwa w beczkach KEG ? Bo sobie nie wyobrażam żeby cysterną dowozili..... A tego sikacza z Warki to mam dość.
Aktualnie raczej nie gustuję w masowych produktach Grupy Żywiec, ale jak zrobią przyzwoity pub, to na pewno się skuszę. Nie oczekuję cudów, ale mogliby pójść tropem chociażby Carlsberga i dodać do oferty jakieś piwo pszeniczne. Wspomniany wcześniej w komentarzach browar Kormoran proponuje aktualnie naprawdę fajne piwa (Orkiszowe, Warnijskie, Świeże, itp.) z przyjemną "mazurską" oprawą mniejszego browaru. Zresztą nie od dziś widać wzrost sprzedaży w lokalnych browarach przy jednoczesnym spadku gigantów. Gdyby w Elblągu robiono (tu puszczam wodze wyobraźni) EB Pszeniczne lub Specjala Miodowego to chyba popłakałbym się ze szczęścia:-)