Pirogi biłgorajskie, prawdziwe oscypki z Podhala, sery korycińskie, wędzonki sochońskie - to tylko niektóre ze specjałów, jakie będzie można nabyć podczas kolejnych Targów Żywności Regionalnej w Centrum Handlowym Ogrody.
Przez cały weekend, od 6 do 7 listopada, będzie można zaopatrzyć się w produkty żywnościowe przygotowane według tradycyjnych receptur. Niezwykle bogatą ofertę lokalnych przysmaków zaprezentują wystawcy z różnych regionów Polski. Oprócz wspomnianych wcześniej przysmaków, będzie można kupić aromatyczne wędliny, pieczywo ekologiczne, smakowite ciasta tradycyjne, niepowtarzalne domowe konfitury, miody i produkty pszczele, oryginalne przysmaki z Litwy, piwo regionalne, pierogi, smalec oraz garmaż rybny.
jasne akurat. 1 kg kiełbasy okopconej dymem bukowym(nie mylić z wędzeniem) prawe 40 zł,dziękuję sam sobie zrobię kiełbasę,prawie jak makrela wędzona która nie widziała dymu tylko solą wędzaniczą jest natarta.