Bardziej właściwą nazwą byłaby: "SZPROTA - reaktywacja" lub "Fioletowy Trzewik". A nie jakaś tam Duchówka, która kojarzy się z atmosferą zatłoczonego autobusu miejskiego w środku lata.
SAMA GESSLER PRZYZNAŁA ,ŻE ŻYJE SIĘ W ELBLĄGU, BIEDNIE- WIĘC CENY POWINNY BYĆ PRZYSTĘPNE TZN,NA KIESZEŃ BIEDNYCH LUDZI ,CHYBA ,ŻE MA BYĆ WYKWINTNIE A CENA TO DRUGOPLANOWA SPRAWA .WIĘKSZOŚĆ LUDZI MYŚLĘ,ŻE I TAK WYBIERZE ZAPIEKANKĘ,PIZZĘ CZY GYROSA.POZDRAWIAM.
Hej Wy Asio i Turban ja wolę w barze , niż płacić za reklamę i żarcie które jest na wpół surowe i suche jak wiór jak w Was tacy bogacze to dorabiajcie tą podrzędną pseudo knajpę . Ktoś kto nie ma smaku i i żre całe życie chipsy może tylko tak pisać , bo ktoś kto ma dobry smak i gust to nie pójdzie płacić za cielęcinę wysuszona i w postaci podeszwy i żeberka bezmięsne. Tacy z Duchówki tylko żerują na idiotach bezguściach kulinarnych i rączki zacierają jak przyjdzie jeden z drugim pseudo bogacz . Ludzie bogaci i na poziomie nie chodzą po knajpach gdzie były Kuchenne Rewolucje , bo to na logikę śmierdzi tandetą i totalną mistyfikacją , ponieważ ktoś kto nie ma pomysłu na swój biznes leży i kwiczy potrzebuje rewolucji , bo chyba do tej pory sprzedawał ***o , że musi prosić o pomoc.
Hej Celebrity wróć do szkoły i nie siej analfabetyzmu jaka pisownia taki gust kulinarny , a kotlety z papieru to chyba sama kobieto robisz , bo nie wiem skąd te wnioski , a trawą to chyba Cię paniusiu ę, ą w dzieciństwie karmili i stąd ten uraz do barów mlecznych.Teraz bary mleczne mają szacun i stałego klienta i nawet tego przy forsie nie pozwolą sobie na mistyfikację i podawanie ***a , bo z góry skazaliby się na porażkę. Hetmańska lepsza o 100% i tylko bezguścia kulinarne i sadzą inaczej. Smacznego żucia podeszwy i obgryzania gnatów życzę w Duchówce . Do pół roku i płyną , a wtedy pozostanie Wojciech Modest Amaro i Gordon Ramsay, a Bar Słoneczny na Hetmańskiej będzie nadal się cieszył swoja popularnością bez pseudo cudotwórców i reklamy . Smacznego
Bardziej właściwą nazwą byłaby: "SZPROTA - reaktywacja" lub "Fioletowy Trzewik". A nie jakaś tam Duchówka, która kojarzy się z atmosferą zatłoczonego autobusu miejskiego w środku lata.
SAMA GESSLER PRZYZNAŁA ,ŻE ŻYJE SIĘ W ELBLĄGU, BIEDNIE- WIĘC CENY POWINNY BYĆ PRZYSTĘPNE TZN,NA KIESZEŃ BIEDNYCH LUDZI ,CHYBA ,ŻE MA BYĆ WYKWINTNIE A CENA TO DRUGOPLANOWA SPRAWA .WIĘKSZOŚĆ LUDZI MYŚLĘ,ŻE I TAK WYBIERZE ZAPIEKANKĘ,PIZZĘ CZY GYROSA.POZDRAWIAM.
Ciekawe kiedy bedzie wyemitowany odcinek w TVN
Hej Wy Asio i Turban ja wolę w barze , niż płacić za reklamę i żarcie które jest na wpół surowe i suche jak wiór jak w Was tacy bogacze to dorabiajcie tą podrzędną pseudo knajpę . Ktoś kto nie ma smaku i i żre całe życie chipsy może tylko tak pisać , bo ktoś kto ma dobry smak i gust to nie pójdzie płacić za cielęcinę wysuszona i w postaci podeszwy i żeberka bezmięsne. Tacy z Duchówki tylko żerują na idiotach bezguściach kulinarnych i rączki zacierają jak przyjdzie jeden z drugim pseudo bogacz . Ludzie bogaci i na poziomie nie chodzą po knajpach gdzie były Kuchenne Rewolucje , bo to na logikę śmierdzi tandetą i totalną mistyfikacją , ponieważ ktoś kto nie ma pomysłu na swój biznes leży i kwiczy potrzebuje rewolucji , bo chyba do tej pory sprzedawał ***o , że musi prosić o pomoc.
Hej Celebrity wróć do szkoły i nie siej analfabetyzmu jaka pisownia taki gust kulinarny , a kotlety z papieru to chyba sama kobieto robisz , bo nie wiem skąd te wnioski , a trawą to chyba Cię paniusiu ę, ą w dzieciństwie karmili i stąd ten uraz do barów mlecznych.Teraz bary mleczne mają szacun i stałego klienta i nawet tego przy forsie nie pozwolą sobie na mistyfikację i podawanie ***a , bo z góry skazaliby się na porażkę. Hetmańska lepsza o 100% i tylko bezguścia kulinarne i sadzą inaczej. Smacznego żucia podeszwy i obgryzania gnatów życzę w Duchówce . Do pół roku i płyną , a wtedy pozostanie Wojciech Modest Amaro i Gordon Ramsay, a Bar Słoneczny na Hetmańskiej będzie nadal się cieszył swoja popularnością bez pseudo cudotwórców i reklamy . Smacznego