Zapraszamy na Degustacyjną Kolację Charytatywną przygotowaną przez szefów kuchni i kucharzy Elbląskiego Klubu Szefów Kuchni połączoną z Karnawałowym Balem z okazji V - lecia EKSK. To nasza kolejna akcja „ SERCE NA TALERZU”
Pomagamy z przez Fundację Elbląg wspierając 00 000 33301 Mikołaj Giżka-Orzeł
MENU DEGUSTACYJNE
1. filet z kaczki w pure z suszonych jabłek z żubrówką
2. śledź po elbląsku
3. krem z raków
4. wołowina duszona w czerwonym winie z warzywami, pure truflowym
5. waniliowe ptasie mleczko z rokitnikiem czeremchą
SZEFOWIE KUCHNI : Bartosz Majchrzak , Krzysztof Kowalczyk, Łukasz Kisielewski, Łukasz Szczęsnowicz, Marek Reklin, Michał Denesiuk , Remigiusz Jasiński , Wojciech Rabiega.
Kolację umili występ 11 osobowej orkiestry.
Do tańca przygrywa DJ MAGIC
Licytacja na Mikiego
Bardzo bogate bufety: wiejski, mięsny, rybny, ciepły, słodki
Gdzie: Restauracja Dom Królów , Hotel Elbląg
Kiedy: 4 luty 2023 początek 19:30
Koszt 250 zł od osoby (w kwotę wliczona cegiełka na cel charytatywny i koszt kolacji/balu.)
Więcej szczegółów wkrótce.
Zapisy mail 4lutybal@gmail.com lub pod numerem telefonu 663997171.
Zapraszamy i zachęcamy do udziału w balu. Dobro wraca. Warto pomagać.
Artykuł sponsorowany